©

 

Club en leraars

 

Cursusoverzicht

  •  Dansschool Goethals

In oktober 1972 opende, in Gent, Dansschool Goethals haar deuren 

en werd onmiddellijk een succes. 

 

In 1973 werd Dansklub Arabesk  opgericht als vereniging 

van leerlingen en wedstrijddansers.

 

     De dansschool is gelegen in de Meibloemstraat 136, 9000 Gent

Sedert haar oprichting gaat de dansschool prat op haar gezellige danszaal, met unieke verende vloer. Hier zult u uw voeten niet vermoeien !

 

  •  Dansklub Arabesk vzw

In 1990 werd Dansklub Arabesk vzw een onafhankelijke dansclub die de
lessen en andere activiteiten organsiseert.

Alle danscursussen en prive-danslessen gaan door in de zaal van

Dansschool Goethals

 

  •  Uw leraars

Robert Goethals

Met vrijwel 51 jaar danservaring, een wedstrijdcarrièrre van 20 jaar en 9 titels van Belgisch Kampioen (5 amateur- en 4 professional) bent u zeker van een vlotte dansinstructie. Het waarom  van het dansen verdiende van in het begin zijn bijzondere aandacht. Hij leerde zijn danskunde dan ook niet bij de eerste de beste. Zijn leraars waren allen van de wereldtop. "London is the place for me" is het motto, maar als dat te duur uitvalt, dan is er nog  Dansklub Arabesk  te Gent. Aangezien Robert weet dat dansen niet in één dag geleerd wordt, mag je dan ook beroep doen op zijn eindeloos geduld.

 en  Daniëlla Verbruggen

Zij is reeds 32 jaar een vertrouwd beeld in de dansschool,  de levenspartner van Robert, zijn assistente en lerares in de dansclub. Samen met Robert bekommert zij zich om de leerlingen en helpt met raad en daad elkeen die het wil weten. Ook op de oefenavond is geen inspanning haar teveel om onze dansers met problemen persoonlijk uit het slop te halen. 

Indien u bovendien dansschoenen wil, dan kunt u best bij haar terecht. 

Ze zal u raad geven bij uw keuze en een oneindige reeks met modellen presenteren.

  •  En uiteraard ... 

    komt u bij Dansklub Arabesk in een  Euro Dance Center

Dit is het keurmerk van de europese gediplomeerde dansleraars, en mag in België enkel worden gevoerd door de leden van BULDO, de officiële Belgische Danslerarenbond.

 

 

Sterren op de dansvloer Cursusoverzicht Privé-lessen Openingsdans Dansmenu Club en leraars Aan de slag Oefenen Gratis Info Hoe inschrijven Wegwijzer Other Language

 Update: 14 juni 2012